Varukorgen 0 varor, 0 kr
0227 - 29 29 0
-> kontakta oss
Mina Sidor
-> logga in
Info om KFC
-> att handla
        -> fraktinformation
www.kfc.se | marknadens bredaste utbud inom visuell kommunikation
 3.3.0 

Fraktkostnader

Så här beräknas fraktkostnaden

Frakt tillkommer på samtliga order. Du kan välja FRITT FABRIK eller DAP (KfC försäkrar godset) som kostar 90:- mer än nedanstående "Fritt-fabrik-priser" för transporten.

KFC AB har avtal med 2 rikstäckande transportörer, PostNord Logistics samt Schenker Logistics för gods över 120 cm kolli-längd. Vi skickar INTE varor med vanligt brev.

Vi skickar även med mottagarfrakt på ert fraktavtal.

Begär NEUTRAL AVSÄNDARE när så önskas, exvis om ni vill att vi skickar direkt till er kund.

Den totala fraktkostnaden räknas ut vid fakturering av ordern då vi vet vad försändelsen väger, är skrymmande, levereras på pall, eller omfattar flera kollin. Inga övriga ospecificerade kostnader för emballage, pall, aviseringsavgift, tillkommer.

<---- Läs mer om Specialemballage.

Grundfrakten är för närvarande från 136 kr / 161 kr exkl. moms, beroende på varans volym och vikt. För varje extra kolli tillkommer 136 kr /161 kr exkl. moms. Uppgifter om kostnad för gods som levereras på pall lämnas av säljare då dessa priser varierar beroende på leveransadressen. Uppgifter om kostnad för andra typer av leveranser (t.ex. bud) lämnas av säljare då fraktpriserna varierar beroende på leveransadressen.

Varor kan avhämtas hos KFC AB vid tid angiven på ordererkännande. Om vara inte har avhämtats på utsatt dag, skickas varan dagen efter avtalad tid med transportör efter KFC AB´s val. Fakturering görs på beställd avhämtningsdag.

Här nedan följer några exempel för att visa på hur varor packas och hur du kan uppskatta antalet kollin och därmed fraktkostnaden.

4 distanser = 1 kolli 136 kr
40 distanser = 1 kolli 136 kr
400 distanser = 1 kolli 161 kr

1 broschyrställ lägre än 120 cm (även ihopvikbara) = 1 kolli 161 kr
1 broschyrställ högre än 120 cm = 2 kollin, totalt 297 kr
(1 kolli för stativet, 1 kolli för broschyrfacket)

KFC AB bryter förpackningar för att sampacka så mycket som möjligt för att Du som kund skall få så låg fraktkostnad som möjligt. Detta görs i den omfattning så att godset inte tar skada under transporten.

Om du har frågor angående antalet kollin, fraktkostnaden, så skicka gärna ett email till order@kfc.se så kan vi tala om hur många kollin en eventuell order kommer att omfatta.

 


<----- FLER PRODUKTER i vänster meny
 
Se även information om fraktvillkor

Fraktvillkor, välj DAP eller EX WORKS (info)