Varukorgen 0 varor, 0 kr
0227 - 29 29 0
-> kontakta oss
Mina Sidor
-> logga in
Info om KFC
-> att handla
        -> fraktinformation
www.kfc.se | marknadens bredaste utbud inom visuel kommunikation
Snapin bordsstöd i aluminum, 105mm Snapin bordsstöd i aluminum kan du använda till vilket 4mm skivmaterial du önskar Mått på spåret i snapin bordsstöd Här ser du snapin bordsstöd 105mm med en akrylficka i A4-format Bordsskylt med snapin 74mm bordsstöd i överkant Bordsskylt traditionelt med snapin 148mm bordsstöd i nederkant Bordsskylt med snapin 105mm bordsstöd och två stycken 2mm tjocka akrylskivor och budskap i mellan. Bordsskylt med snapin 105mm bordsstöd och affischficka i A6-format Snabb och enkel montering Skjut ner ditt skivmaterial i snapin listen Tänk utanför ramarna, vem har sagt att ett stöd måste sitta i botten på skylten?
FÄRDIGA PRODUKTER 6.2.2 

Snapin bordsstöd, 105mm

Snapin bordsstöd i silveranodiserad aluminum, 105mm (A6). För 4mm tjocka skivmaterial.

Snapin - smart design och mångsidighet. Perfekt för dig som vill exponera tryckta eller printade skivor på bord eller disk.

Du kan montera foten på valfri sida av skivmaterialet. Du kan alltså använda samma fot för både liggande och stående format.

För in Ditt budskap i en transparent akrylficka, sätt fickan i foten av silveranodiserad aluminium och Du har en snygg bordsskylt.

 


PRIS och info om produkten till höger------->
<----- FLER PRODUKTER i vänster meny
 
Mer info om produkten

Produktblad (pdf)

Kan kombineras med

snaprex affischficka A6 (snrta6)
snaprex affischficka A5 (snrta5)
snaprex affischficka A6 (snrta6)
snaprex affischficka A5 (snrta5)